ÜBER ONS

PFLANZEN MACHEN MENSCHEN GLÜCKLICH

S. Pennings & Zn, een generatie op generatie doorgegeven bloembollenkwekerij, waarbij het allemaal draait om de kwaliteit van bloemen en bollen. Deze wurde op een duurzame manier geteeld. Elk jaar gaan deuren weer open en verkopen we naast goede kwaliteit tulpen, ook hyazinten op pot, narcissen, pioenen en gladiolen. Wir hoffen, dass Sie snel (weer) te verwelkomen!

LEES ONS VERHAAL

SHOP PRO KATEGORIE

BEKIJK ONZE COLLECTIE AAN BLOEMEN EN PLANTEN

TULPEN

NARCISSEN

HYAZINTEN

EEN KIJKJE IN DE TUIN

WIR GEBEN JE GRAAG EEN VOORPROEFJE

TRENDENDE BLOEMEN

BLOEMEN EN PLANTEN DIE NÚ IN DE SPOTLIGHT STAAN

ERVARINGEN VAN KLANTEN

Hier zijn wir traben op

Heel erg leuk om je eigen bos samen te stellen in de pluktuin. Voor een prikkie! Hoogtepunt in onze Bollenstreektocht. Bovendien gezellige eigenaar!

Rob de Jong

Geweldige plek om onze kinderen de bollenvelden te laten zien. Mooie velden, erg vriendelijke mensen en het hoogtepunt van de dag, je eigen bosje tulpen plukken, onze kids vonden het geweldig! We komen volgend kaar graag weer eens terug.

Casper Gondelach

We zijn hier twee keer tijdens ons vakantie geweest. Vriendelijke "boer", een een zeer dierbare waakhond. Plant zijn van goede kwaliteit en erg goedkoop.

Manuel Nö

NEEM KONTAKT OP

VOOR VRAGEN EN BESTELLINGEN

MELDE DICH

KONTAKTINFORMATIONEN

Wij horen graag van u over onze klantenservice, koopwaar, website of andere onderwerpen die u met ons wilt delen. Uw opmerkingen en suggesties worden op prijs gesteld. Vul het onderstaande formulier in.

Oosterduinen 40, 2211ZB, Noordwijkerhout, Niederlande

+316 - 28727033

info@spennings.com